Sky High Escape Room

Skyhighescaperoom.nl | flevoland | escape room in almere Website van Sky High Escape Room in Almere, Met Escape Room : Casino Mortale. Een spannende en moeilijke escape room. Op de website kunt u deze kamer reserveren. Skyhighescaperoom.nl

Sky High Escape Room Reviews

  SUPER

  In 1 woord SUPER.

  Erg gave escape room.

  Dikke 10!

  De fun begint al een dag van tevoren in de vorm van een aantal berichten en aanwijzingen. Op deze manier zorgen de makers er op efficiënte wijze voor dat je meteen in het verhaal getrokken wordt.
  De spanning begint al buiten, want zo sta je op een schijnbaar verlaten, donker industrieterrein en voer je een eerder ontvangen instructie uit om het avontuur te starten.

  En wat een avontuur. Aan alles is gedacht; een goed ontwikkeld verhaal, uitgedachte personages, originele props, tot zelfs een goede cover omtrent de reden dat je er bent.
  De kamer zelf klopt, is logisch en bevat een goede combinatie van denkwerk en interactieve puzzels. Het zit vol technische elementen waardoor het geheel een moderne, high-tech feel krijgt.
  Het leukste is dat er verschillende manieren zijn om een puzzel op te lossen, dus meerdere mensen kunnen tegelijkertijd bezig zijn.

  Het hint systeem is erg origineel en op zo’n manier gedaan dat het je totaal niet uit de flow van de game haalt. Ik wil zelfs zo ver gaan te zeggen dat het zelfs bijdraagt aan de gameplay.

  Dat we de kamer net niet gehaald hebben lag helaas compleet aan ons zelf en ons gebrek de rust te nemen de aanwijzingen goed te lezen.
  Aan de makers van de room heeft het zeker niet gelegen, want in alles, van de top ontvangst tot de gezellige nabeschouwing, proef je de passie en het enthousiasme waarmee zij deze kamer hebben gebouwd.

  De makers beloven je een filmische ervaring en dat maken ze meer dan waar.
  Onze complimenten!

  Sterke punten
  Goed verhaal

  Superleuke ontvangst en nabeschouwing

  Oog voor detail

  Je kunt hem helaas maar 1x spelen ;)

  Yes

  Hele mooie ervaring, We gingen er blind in, maar veel ervaring met escape rooms, Maar we kregen op hele aparte manier hints en we hebben zeker een geweldige beleving gehad. Het is net als of we in een film zaten en wij de hoofdrol speelde. We zouden deze zeker aanraden omdat de puzzels ook heel anders zijn dan andere. En het verhaal ontwikkeld zich onder het spelen. De ontvangst ruimte is helemaal in de zelfde thema.

  Sterke punten
  Zodra je boekt al mail

  Als je aankomt op de locatie

  Ontvangst

  De kamer, en verschillende puzzels die helemaal in thema

  En het na gesprek met een drankje

Bezoek Sky High Escape Room

Schrijf een review